DIADA DE FESTA MAJOR DEL CATLLAR

JOVES XIQUETS DE VALLS

 

.Plaça de la Vila,  diumenge,  20 d'agost de 2000, 1h. del migdia

Avui dia  20 d'agost, la colla Joves Xiquets de Valls ha participat en la diada de Festa Major del Catllar. En la diada també participava els Castellers de Vilafranca.  L'actuació de la Joves Xiquets de Valls ha tingut un caire molt especial: Era la primera vegada que descarregàvem el Quatre de Nou amb folre a El Catllar i també el mateix temps era el primer que intentàvem i descarregàvem aquesta temporada. Avui si que ens a quedat un bon regust al veure que aixecàvem el primer Quatre de Nou amb folre d'aquesta temporada sense assajar i a la vegada el descarregàvem. L'actuació d'avui a sigut: Primera ronda Dos de Vuit amb folre, Segona ronda Quatre de Nou amb folre,  Tercera ronda Tres de Vuit, per acabar Dos Pilars de Cinc.

Està clar que si la Joves Xiquets de Valls abans dominava a plaer l'estructura del tres, ara en aquests darrers temps, els de la camisa vermella han fet extensiu el seu domini a les construccions de quatre. ahir, la Joves va descarregar el seu primer quatre de nou amb folre de la temporada... però és que abans ja havia fet dos quatre de nou sense folre. Els Castellers de Vilafranca, per la seva banda, segueixen sense poder desprendre's dels problemes amb l'estructura de tres.

La colla JOVES XIQUETS DE VALLS exhibeix un gran nivell deu dies abans de Sant Fèlix, desprès de coronar dues vegades el quatre de nou sense folre, ahir, al Catllar, va descarregar el seu primer quatre de nou amb folre de la temporada, que va acompanyar del dos de vuit amb folre i un tres de vuit que amenaçava ser una primera prova del tres de nou sense folre.

El Catllar, una d'aquelles places històriques del segle passat, sembla disposada a fer mans i mànigues per convertir-se també en punt de referència del calendari casteller actual. Ahir va aplegar al mateix recinte dues de les colles més en forma, la Joves Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca, que no van defraudar a ningú.

Els de la camisa vermella, que venien de coronar el seu segon quatre de nou sense folre de la temporada (i el tercer de la seva història, van deixar un molt bon regust de boca i van abandonar la plaça amb la confiança per bandera. Desprès de completar sense problemes el dos de vuit amb folre, la Joves va posar el folre a la construcció que més dominava darrerament, al quatre de nou. Iés que el fet que els de la camisa vermella hagin alçat el quatre de nou sense folre tres vegades enguany ( Sant Joan, Firagost -que va quedar en intent- i La Bisbal ) els ha restat possibilitats a l'hora d'intentar el quatre de nou amb folre. Ahir ho van fer i van demostrar que tenen la mida presa al castell. Per tal de cloure la seva participació, els del carrer d'en Gassó van aixecar un tres de vuit que, segons van comentar molts dels que estaven a plaça, era una possible prova de tres de nou sense folre.

Diari de Tarragona - Ivan Rodon

 

 

Fotos

Jordi Climent Brunel

 

Entrada a plaça

Pilar de Quatre caminant

 

 

 

Grallers

Pilar de Quatre caminant

 

Fotos

Jordi Climent Brunel

 

Primera Ronda

Dos de Vuit amb folre

 

 

 

Sisens al Dos de Vuit amb folre

Dos de Vuit amb folre

 

Fotos

Jordi Climent Brunel

 

Segona Ronda

Quatre de Nou amb folre

 

 

 

Dosos al Quatre de Nou amb folre

 

Quatre de Nou amb folre

 

Fotos

Jordi Climent Brunel

 

Tercera Ronda

Tres de Vuit

 

 

 

Dosos al Tres de Vuit

Tres de Vuit

 

Fotos

Jordi Climent Brunel

 

Ronda de Pilars

Dos Pilars de Cinc Girats

 

 

 

Dos Pilars de Cinc girats

                                     

Grallers

 

Foto: Jordi Climent i Brunel

Primer intent de Quatre de Nou amb folre descarregat per la colla JOVES XIQUETS DE VALLS en la present temporada i també el primer descarregat a El Catllar per la JOVES XIQUETS DE VALLS

 

T'AGRADARIA FER CASTELLS ? 

T'AGRADARIA SER MEMBRE D'UNA GRAN COLLA ? 

VINE A VALLS I FES-TE DE LA JOVES XIQUETS DE VALLS

VINE AL CARRER D'EN GASSÓ, 2O,  SERÀS BEN REBUT / UDA

VINE ALS ASSAJOS ELS DIVENDRES,  A 2/4 D'ONZE NIT

POSAT A LA PINYA I VIURÀS L'EXPERIÈNCIA, LES EMOCIONS, ELS SENTIMENTS I LES VIVÈNCIES  MAI VISCUDES

 

Pots escriure a

Joves Xiquets de Valls

Apartat, 96

43800 - VALLS

o també enviant un correu electrònic a Jordi Climent sol·licitant ser membre dels Joves Xiquets de Valls

 

JO SÓC DE LA JOVES XIQUETS DE VALLS

.

.

 

Toni Vallés

Foto: Jordi Climent i Ferré

 

 

Cartell

 

Joves

Xiquets de Valls

 

 

.

.

Els Castellers de Vilafranca han realitzat els següents castells. 

4 de 8 amb pilar de 6 al mig 

Int. desmuntat  4 de 9 amb folre  

 4 de 9 amb folre

Intent  3 de 8 -  2 de 8 amb folre

Pilar de Sis

 

 

 

CASTELLERS DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

.

.

 

Fotos

Jordi Climent Brunel

 

Castellers de Vilafranca

 

 

Intent Desmuntat 

de Quatre de Nou amb folre

                                     

Intent de Tres de Vuit

amb l'axecador colocat el castell a fet figa

..Totes aquestes fotografies NO es poden reproduir per cap  mitjà escrit, electrònic, web, sense l' autorització del seu autor i del seu origen:     www.jovesxiquetsdevalls.com   -  WEB  DE LA  JOVES XIQUETS DE VALLS

 

[ DIADES 2000 ]

.